Hámosítás szinte kockázat nélkül

2016.11.22


A hámosítást elősegítő készítmények védőréteget képeznek a bőrön, és így azt erősebbé, ellenállóbbá teszik. Fokozzák a szövetek regenerálódását, sarjadzást elősegítő hatásuk van. Az ebbe a csoportba tartozó szerek szinte mindegyike vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, használatuk során mellékhatásról nagyon ritkán számoltak be.

Fontos szem előtt tartani, hogy mély sebek, súlyos fagyás és égési sérülések, nagy területre kiterjedő illetve gyakran kiújuló bőrbetegségek esetén a szakorvos által ajánlott gyógyszeres terápiát kell alkalmazni. A hámosító kenőcsök használata csak kisebb fokú, enyhe hámkárosodással járó bőrtünetek kezelésében lehet indokolt. Amennyiben a tünetek 1-2 hét eltelte után nem javulnak, szakorvoshoz kell fordulni, aki a diagnózis megállapítását követően célzottan fogja kezelni a szűnni nem akaró bőrbetegséget.

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

Az OPSITE◊ POST-OP VISIBLE vízhatlan, baktériumzáró kötszer a seb láthatóságát biztosító méhsejtszerű nedvszívó sebpárnával. A seb gyógyulása a kötszer eltávolítása nélkül is megfigyelhető. A nem megfelelő gyógyulásra utaló jelek gyorsan felfedezhetők a seb láthatóságát biztosító kötésen keresztül.

További információ...
OPSITE◊ POST-OP VISIBLE