octenisept® hüvelyi applikátor


A hüvelyben előforduló bakteriális vagy gombás fertőzések esetén kényelmes megoldást nyújt az octenisept®-tel történő kezelés az applikátor segítségével.

Termékleírás


Miért is egyedülálló?

•   Hatékony mégis kíméletes: Az octenisept® külsőleges oldat egy olyan seb,- bőr,- és nyálkahártya fertőtlenítő oldat, amely nem tartalmaz jódot. A fertőtlenítő hatást az octenidin-dihidroklorid hatóanyag nyújtja, amely helyileg hat, így nem szívódik fel a szisztémás vérkeringésbe. Hatékony kórokozók széles spektruma ellen (baktériumok, gombák).

•   Kényelmes használat: Az octenisept® applikátor rendkívül kényelmes megoldást nyújt a hüvelyi fertőzés kezelésére. Kompakt kivitelezésének köszönhetően csupán ki kell cserélni az octenisept® szórófejével és már használható is. A termék könnyen és diszkréten adagolja az oldatot, így optimálisan bevonja a hüvely falát. 

•   Bárki használhatja: Az oktenidin hatóanyag molekuláris szerkezete miatt nem jut be a keringésbe, így várandósok és kismamák is alkalmazhatják. Az oktenidin a jóddal ellentétben nincs negatív hatással a pajzsmirigy működésére.1 

•   Színtelen: Az octenisept® szín- és illatanyagmentes, így nem hagy kellemetlen foltot a fehérneműn. 


Az applikátor július 1-től elérhető a patikákban.

A termék kizárólag az octenisept® külsőleges oldat kiegészítőjeként használható.

Fordítson figyelmet partnerére is! A partner kórokozók hordozója lehet anélkül, hogy fertőzés jeleit mutatná. A partner kezelése csökkentheti az ismételt fertőzés kockázatát, és elkerülheti a "ping-pong hatást".

Mire használható?

Hüvelyi fertőzések kezelése. (Baktériumok, gombák).