Lábgomba

2016.10.10


A lábgomba megelőzése sportolóknak

Akik hajlandóak egészségük érdekében kimozdulni, azok még nagyobb veszélynek vannak kitéve. A sportlétesítmények zuhanyzóiban, uszodákban óriási nagy fertőzésveszélynek vagyunk kitéve. Nem mindig tudjuk kivédeni, hogy a kórokozókkal kapcsolatba kerüljünk. Sajnos még elég kevés sportintézmény, uszoda, wellness részleg rendelkezik manapság lábfertőtlenítő készülékkel, ez a nyugati országokban sokkal jellemzőbb.

Az úgynevezett atlétaláb rendkívül fájdalmas és még a mozgásban is korlátoz! Kialakulását jobb megelőzni! De szerencsére van megoldás! Ha fertőzésveszélyes környezetben vagyunk, de nincs lehetőségünk lefertőtleníteni a lábunkat, akkor teremtsük meg magunknak.

Az Octenisept oktenidin-dihidroklorid és fenoxietanol tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer. Fertőtlenítő oldat, amely alkalmazható ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére. Az érintett területet reggel és este kell bepermetezni a készítménnyel. Alkalmazás után mindig hagyni kell a készítményt legalább 2 percig a kezelt területen a további eljárások elvégzése előtt. Az 50 ml-es kiszerelésű Octenisept ráadásul nagyon kis helyen elfér és gyorsan megoldható vele a lábunk fertőtlenítése sportolás, vagy uszoda használata után is.

Az octenisept külsőleges oldat oktenidin-dihidroklorid és fenoxietanol tartalmú,vény nélkül kapható gyógyszer. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

Az OPSITE◊ POST-OP VISIBLE vízhatlan, baktériumzáró kötszer a seb láthatóságát biztosító méhsejtszerű nedvszívó sebpárnával. A seb gyógyulása a kötszer eltávolítása nélkül is megfigyelhető. A nem megfelelő gyógyulásra utaló jelek gyorsan felfedezhetők a seb láthatóságát biztosító kötésen keresztül.

További információ...
OPSITE◊ POST-OP VISIBLE